Jump to content
News Ticker
 • New servers:
 • Factorio
 • ARK - Ragnarok
 • ARK - The Center
 • Minecraft New Tekkit

Mupp3n

Administrator
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mupp3n last won the day on September 12 2017

Mupp3n had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

4 Followers

About Mupp3n

 • Rank
  VapidGaming Founder
 • Birthday 12/12/1990

Recent Profile Visitors

669 profile views
 1. Modden har fortfarande samma "bugg" som tidigare kör man lastare och höjer skopan under körning sänker den farten.
 2. Mupp3n

  Garage LAN

  until
  Nu är det bestämt, Det kommer bli grillning och lätt spel schema och bara skoj! Ett tips att ta med sig är luftmadrass samt dricka/mat i vanlig ordning! kanske badkläder med! Denna gången kommer det EV vara Fiber nät med. Anmälan sker genom att kommentera nedan!
 3. Mupp3n

  Ny tröska med STORT bord

  Kan även tillägga att det diskuterade lite igår om att leta upp en ny Trösk modd där vi letar upp en vanlig tröska där vi moddar bordet så detta tröskar snabbare som det vi redan har som ett alternativ. Så vi får fler val på tröskor
 4. Mupp3n

  Ny tröska med STORT bord

  Japp jag får säga lite samma som hunter där, denna frågan har vart uppe innan och vi skippade stora bordet just för att de blev problem med att tömma tröskan och klumpigt att ta sig runt på åkrarna med så stort bord, därav att jag fixade de mindre bordet med högre skördhasstighet. Jag måste dock säga att jag gillar balpressen efteråt!! riktigt nice! går det inte att ha det orginal??
 5. Tjenare! Jag puttar ut länken här till farming sidan där är det lättare att se all information och moddar mm som vi rullar på våran FS server! Där kan man även ladda hem alla nuvarande moddar. Om vi lägger in en ny mod är det där man laddar ner denna! Server namn: Vapid.se Lösenord: kattfisk Länk till server sida och mods: farming.vapid.se
 6. Mupp3n

  Spelschema

  Nu är det dax att lyfta detta till den lite mer serriösa nivån! och jag tänker mig att vi dedicerar en dag i veckan till en FS kväll där vi sitter nån timme eller 2 så många som möjligt och spelar och har en go kväll! Vilken dag hade passat er bra? (man kan välja flera alternativ)
 7. Vill ta upp årstids modden, vad tycker vi om den? är den något att ha? Diskutera gärna vad ni tycker och tänker nedan.
 8. Hej! Jag har funderat ett tag nu på den nya kartan vi lagt in, Hur många gillar den? Nackdelar - Den är stor så segt att tanka för dom med slött internet - Vi kan ej använda en kart modd som visar en live kartan på en hemsida med övrig info som silos mm - Bottar kör fast i allt Fördelar - Den är kanske lite mer trevlig att spel på då orginal är vanligt - Större åkrar? - En del annat häftigt custom material som fler grödor att odla Har fått in lite klagomål på snön som kommer med årstid modden vi kör, skall vi ha kvar denna mod?
 9. Mupp3n

  72-30..jpg

  Hehe jaa den var inte igår!
 10. Mupp3n

  Sea of Thieves

 11. Mupp3n

  World of Tanks Update 1.0

 12. Mupp3n

  World of Tanks Update 1.0

×